Hairextension & Fashion is de webshop voor alles wat met haar en fashion te maken heeft.
Hier vind je top producten voor een goede prijs.
Hairextension & Fashion probeert zoveel mogelijk extensions en fashion items op voorraad te hebben. Helaas is dat haast niet mogelijk met alle kleuren en maten die er te koop zijn.

Gelukkig hebben we korte lijntjes met de leverancier waardoor producten toch snel geleverd kunnen worden. De levertijd bedraagt tussen de 1 en 3 werkdagen.

 

Wat vind ik belangrijk?

Een goede service, klantvriendelijkheid en tevreden klanten zijn ontzettend belangrijk. Ik probeer er dan ook alles aan te doen om de klant tevreden te stellen.
Dit doe ik door (bijna) 24 uur bereikbaar te zijn voor vragen en advies via WhatsApp en Instagram. 
Ik denk graag met je mee over de kleur en geef advies over de hoeveelheid haar die je nodig hebt.

Het is zelfs mogelijk om een afspraak in te plannen om de kleuren in het echt te bekijken.

 

Samenwerken met promogirls

Hairextension & Fashion is er voor en door jou. Het is belangrijk om meerdere gezichten, lichamen en haarkleuren te verbinden aan de webshop en social media kanalen.  Zo kan iedereen zich herkennen.

Promogirls promoten de producten op een leuke manier door middel van een foto of video. Wil je zelf ook graag een promogirl worden? Neem dan contact op.

 

Waar onderscheidt Hairextension & Fashion zich in ten opzichte van anderen?

- Goede bereikbaarheid voor vragen en advies

- Mogelijkheid om de extensions nog te ruilen wanneer ze niet gedragen zijn

- Afspraak inplannen is mogelijk om de artikelen in het echt te bekijken

 

Even voorstellen

Ik ben Chantal, moeder van 3 kinderen en woonachtig in het gezellige Noord-Brabant. Ik vind het leuk om online bezig te zijn met ondernemen. Ik geef mensen graag advies, ben behulpzaam en heel sociaal.  Daarnaast maak ik mensen graag blij. In mijn ogen is klant tevredenheid ontzettend belangrijk om verder te kunnen groeien. Naast het drukke gezinsleven en online ondernemen vind ik het heerlijk om lekker uit eten te gaan, voetbal te kijken of te wandelen.

In augustus 2023 heb ik Clips by Rowena overgenomen van Rowena Konings. Aangezien ik geen Rowena heet en meer ideeën had over de webshop heb ik besloten om er een nieuwe webshop naast te lanceren. Deze website ga ik uitbreiden met meer producten, blog artikelen, tutorials en promogirls. De bedoeling is uiteindelijk dat Clips by Rowena opgeheven wordt en dat iedereen hier komt shoppen voor hairextensions & fashion. 

 

Andere onderneming

Naast Hairextension & Fashion heb ik nog een andere onderneming waar ik graag mijn tijd in stop. 
Ik vind het heerlijk om op vakantie te gaan, vakanties uit te zoeken en mensen advies te geven. Vandaar dat ik een website heb gemaakt vol met vakantietips. Van weekendjes weg tot heerlijke zonvakanties. Ben je nieuwsgierig geworden?
Kijk dan eens op de website van de Vakantiesnuffelaar.

Mocht je nog vragen hebben stuur dan een berichtje en ik beantwoord deze zo snel mogelijk.