Hairextensions clip in

Hairextensions clip in worden ook wel clip in hairextensions genoemd. Het zijn hairextensions die je zelfstandig in je haar kan vast zetten met clips. Op deze manier kun je zelfstandig je haar verlengen en zorgen voor een prachtige volle bos.

Lees meer »

Kerstcadeau tips voor vrouwen

Ben je op zoek een leuk en origineel kerstcadeau voor een vrouw? Dan zit je bij Hairextension & Fashion goed. Hier kun je terecht voor haarproducten, sieraden, mode en meer.

Lees meer »

Tape extensions

Tape extensions zijn hairextensions die je met tape aan je eigen haar bevestigd. Deze tape extensions zijn van echt haar gemaakt. Ze worden door middel van een tape (plakstrip) aan je eigen haar bevestigd. De plakstrik is 4 cm breed.

Lees meer »

Magnetische nepwimpers

Ben je op zoek naar een snelle en eenvoudige manier om verleidelijke ooglooks te creëren? Wel, dan zijn magnetische wimpers de nieuwste trend die je absoluut moet proberen! Met deze innovatieve beautyhack bereik je moeiteloos volle en prachtig gekrulde wimpers zonder gedoe met lijm.

Lees meer »

Brede haarbanden

Brede haarbanden zijn leuk en praktisch. Lees hier waarom je zeker brede haarbanden aan je haaraccessoires zou moeten toevoegen.

Lees meer »